mandag 1. desember 2008Ja Nå er Kattene 1 uke og 1 dag gammel. Så da vil jeg gjerne benytte andledningen til å fortelle litt hva som er nytt =)

Dem vokser fort, og det er bra. bortsett fra en som er litt mindre en de andre 4. Hun sulter ikke heller, siden hun spiser hele veien og har MASSE energi. hun er beige og er en jente så jeg vil anta at gutter er større en jenter,?? uansett, vi har 3 gutter og 2 jenter, den andre jenta er heller ikke størst, men ikke minst, så det er tydelig at de 3 guttene skal bli store og sterke =D
Denne beige kattungen er en gutt, en av de største =)


Her er den største orange, en gutt.

Tatt Nå nettopp, den minste som jeg snakker om ligger mitt i, du kan se hode på henne =) Den Svarte som også ligger ganske langt under er den andre jenta, men gud hu roper mest når Mor kommer og skal gi dem mat =) Den grå, nærmeste er den mest rolige av de 5.

De har begynnt å åpne øynene sånn halveis, maler når de får melk og freser litt sånn smått når vi er og skal kose med dem, hehe, blir bedre når de kan se. De skjønner jo egentlig ingenting enda når vi koser med dem.

Andrine kom i natt opp i 2 etasje med en kattunge i munnen og sku opp i senga, antagelig så føler hun seg tryggere med oss i lamme seg, men jeg tok kattungen og gikk ned igjenn med den. =) Hun har ikke noe imot at vi holder og koser med dem, men når de begynner å mjaue, så kommer hun og gir beskjed, da gir jeg kattungen til Andrine og hun bærer den fint tilbake =) God mor

Ja, det var det, Klem May

1 kommentar:

Anonym sa...

Nyyyyydelige! :D